eMC Probiotikus tiszítószerek

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

EM A HÁZTARTÁSBAN?

 

 

Hogyan működik? Miért szeretjük?

ITT elolvashatod.

 

Az EMc probiotikus takarítószerek használata egy egyszerű és könnyű lépés a hatékony mikroorganizmusok jótékony hatásának kihasználására. Apró kis kóstoló az eMC miniszett, aminek használata egy óriási gondoskodó lépés környezetünk, családunk és otthonunk vegyszermentes, természetes élete felé.

 

Az eMC tisztítószerekben közös, hogy

 

Erős tisztítóhatással rendelkeznek

A mikróbák által termelt enzimek olyan természetes anyagok, amelyek a legváltozatosabb szennyeződések elbontására képesek. A természetes tisztítóhatás mellett fényes, egészséges impregnált felületeket képeznek.

Az EM-nek jelentős hatása van a víz másodlagos szerkezetének alakulására. A víz molekulák csoportosulásainak (klaszterek) méretének csökkentésével a víz nedvesítő (tisztító) hatása fokozódik.

 

 

Mikrobiális környezetünket pozitívan alakítják

A durva fertőtlenítés helyett, amely egészségünk és környezetünk veszélyeztetése mellett mindig lehetőséget ad az újrafertőződésre, hatékonyabb az EM által nyújtott jótékony mikroflóra kialakítása, mely folyamatosan kedvező mikrobiális környezetet biztosít számunkra.

 

Megszűntetik a kellemetlen szagokat

Az EM mikróbái a szerves anyagok lebomlását olyan irányba viszik, hogy nem képződnek kellemetlen szagú gázok (ammónia, kénhidrogén), melyeket különösen a lefolyórendszer és nyílásai, valamint a különböző szennyvíztározók, szikkasztók körül tapasztalhatunk.

A különböző növényi illóolajokkal együtt igen kellemes mikroklímát biztosítanak élettereinkben

 

Dugulásmentessé teszik a lefolyókat

Az EM mikrobiális világa az elvezető csatornákban, szikkasztókban elbontja a lerakódásokat, megelőzve a dugulásokat és egyéb kellemetlen következményeket.

 

Antikorrozív -rozsda mentesség- hatásúak 

Az EM mikroorganizmusok termékei között nagy hatású antioxidánsok vannak, ezért ezek a hatékony tisztítószerek antikorrozív hatásúak, mely a tisztított felületeken és a csatornákban egyaránt érvényesül.

 

Környezetbarát termékek

A tisztítás, takarítás során képződő „szennyvíz“ veszélytelen a természetre, ezért akár a növényeink alá önthetjük őket. A lefolyóban a már említett kedvező hatásokat biztosítják, sőt az egész szennyvízcsatornában megtelepedve a szennyvíztisztítóba kerülő vizek állapotát is jelentősen javítják.

 

Az eMC tisztítószerek és a természet:

  • Genetikai módosításoktól mentes
  • Csakis természetes anyagokat tartalmaz és különösen bőrbarát, allergiások számára is ajánlott
  • Nem káros a háziállatok számára, hiszen a hagyományos padlótisztítóktól eltérően nem keletkeznek kémiai maradványok
 

Az eMC tisztítószerek és az ökológia:
  • Alacsony dózisok teszik rendkívül gazdaságossá, pl. a kevesebb csomagolóanyag által
  • Kíméli a vizet, mivel nem keletkeznek kémiai maradványok a környezetben – annak ellenére, hogy a mikrobiológiai tisztítószer kifejti hatását.

Az eMC tisztítószer és a tisztítás:
  • Hatásos a szennyeződések feloldására
  • Hatékony a kellemetlen szagok és penész eltüntetésére
  • Hosszantartó színeket eredményez
  • Kíméletes az anyagokkal szemben és ragyogóvá teszi a felszíneket
  • Fokozza az antisztatikus hatást
  • Megfelelő minden nedves, nyirkos anyaghoz, mely tisztítást igényel

 

Az EM probiotikus tisztítószerei, a 100%-ban természetes hatóanyagaival és az effektív mikroorganizmusok segítségével tiszta és egészséges környezet biztosít a háztartás minden területén! Az eMC tisztítószerek tisztítják környezetét, megelőzik a kellemetlen szagokat, a fakó felszíneket ragyogóvá varázsolják. Az esszenciális olajok erejét kombinálva a mikroorganizmusok tisztító hatásával az eMC tisztítószerek pozitív mikrokörnyezetet teremtenek otthonában. Ily módon a kellemetlen szagok még csak ki sem alakulnak. A mikroorganizmusok további haszna, hogy megelőzik a szennyvíz-csövekben az üledék lerakódását.

 

Ismerkedjetek meg az eMC tisztítószerekkel!

Gondoskodjunk szeretteinkről a lehető legtermészetesebben.

 

GreenLove