Boneco P700 légtisztító

Cikkszám: 839292
Boneco P700 légtisztító

Boneco P700 légtisztító

Cikkszám: 839292
349 990 Ft
Egységár: 349 990 Ft/db

Boneco P700 légtisztító

A BONECO légtisztító sorozatának zászlóshajója az új a Boneco P700 légtisztító készülék. Ideális választás nagyobb területre: nagy nappaliba, irodába, iskolába, könyvtárba, fodrászatba.

A svájci BONECO mérnökei a nagy légtisztító kapacitást különösen csendes működéssel és extrém alacsony fogyasztással ötvözték, ezáltal egy innovatív, nagy teljesítményű légtisztító jött létre.

Hatékony légtisztító nagy légterekbe
A svájci BONECO mérnökei a tervezésnél az új építészeti normákra, az egyre nagyobb alapterületű nappali és irodahelyiségekre fókuszáltak. Míg korábban egy 60-100 m2 alapterületű nappali vagy irodahelyiségbe két vagy három légtisztító elhelyezését kellett ajánlani, most már megoldható egy készülékkel, a BONECO P700-al.

Akár 200m2 alapterületű iroda vagy nappali levegőjét is megtisztítja
A P700 légtisztító maximális légszállítással üzemeltetve akár 200m2 (450m3) légterű helyiség levegőjét is képes megszűrni.
A hatékonyságát a két oldalába illesztett, hatalmas felületű HEPA szűrőknek és a magas légszállításnak köszönheti. Ideális amerikai konyhás egyterű nappalikba vagy egy légterű nagyobb irodákba. Irodaházak vagy lakóházak esetében, ahol légtechnikai is üzemel, a készülék méretezését másként kell számolni.

Egyik szobából a másikba gurítható
A légtisztító készüléket a helyiség közepén javasolt elhelyezni, ám nagy méretű vagy zegzugosabb légtérnél az áthelyezést is meg kell oldani. A 15 kg súlya miatt elég nehéznek számít, ám görgőkkel rendelkezik, melyeken igazán könnyedén egyik részből a másikba gurítható.

Beépített légszennyezettség mérő – aktív lézer lebegő részecske mérő
A 2,5 mikron alatti méretű, lebegő részecskéket a készülékbe integrált aktív lézer lebegő részecske szenzor figyeli, s az aktuális állapotról a kijelzőn számadatokkal tájékoztatást nyújt.
Jól megfigyelheti, hogy akár egy nagyobb szellőztetés után vagy a közelben serpenyős sütés vagy kandalló ajtó nyitás után a kijelző mérési adatai felszöknek, majd a légtisztító működésével csökkennek. Azaz a levegőben lebegő részecskék száma mérséklődik, tisztább lesz a levegő.

Aktívszén szűrővel kombinált HEPA szűrő
A berendezés két oldalába beépített HEPA szűrők aktív szénszűrővel kombináltak, ezáltal nemcsak a levegő tisztaságáról gondoskodik a P700, hanem a szagokat is kiszűri.
A dupla levegő belépő nyílásba tökéletesen illeszkednek a szűrők, így minden levegő a szűrőkön keresztül jut be a készülékbe, majd azon áthaladva a megszűrt levegő kiáramlik a lakó,- vagy irodahelyiségbe.

Kiemelkedően nagy légtisztító kapacitás különlegesen alacsony energiával és zajszinttel
A légtisztítót 75-200m2 alapterületű helyiségekben ajánlott elhelyezni. Ilyen kiemelkedően nagy légtisztítási kapacitás mellett nagyobb teljesítményfelvételre és zajszintre lehetne számítani. Ám a BONECO P700 igazán energiatakarékos! A maximális ventilátor fokozaton használva is csak 67 W-ot fogyaszt.
A készülék zajszintje 37-66 dB(A) közötti a ventilátor fokozat függvényében.

Letisztult formavilág és a svájci hegyi levegő
Gyakran előfordul, hogy a svájci BONECO párásító és légtisztító készülékeiről sokaknak a svájci hegyi levegő jut az eszébe. A légtisztító önmagában az optimális páratartalomról nem képes gondoskodni, ám a BONECO más készülékeivel arra is talál megoldást, így az alpesi levegő is könnyen biztosított lehet. Svájc tisztaságát tükrözi a P700 légtisztító berendezés letisztult formavilága, modern dizájnja, mely jól illeszkedik lakó,-és irodahelyiségekbe egyaránt.

 

Válassza az egészséges levegőt, válassza a BONECO-t!

Technikai adatok:

  • Teljesítmény:0,5-67W
  • Légtisztítás:750m3/óra CADR
  • Javasolt szoba méret:75-200m2 (187 – 500m3)
  • Max légszállítás:800m3/óra
  • Zajszint:37-66dB(A)
  • Méret:36 x 39 x 76,9 cm
  • Súly:15kg

3 év garancia