Canna Aktrivator Powder 250g

Cikkszám: 653078
Canna Aktrivator Powder 250g
Canna Aktrivator Powder 250g
Cikkszám: 653078
116 990 Ft
Egységár: 467 960 Ft/kg

Canna  AkTRIvator powder 

 

Az életre szóló mikrobiológiai védelemért.

A Földet a TRICHODERMA-penészgombák különféle változatainak ezrei népesítik be.

A TRICHODERMA-harzianum (Tri002/3) az egyetlen fajta, amelynek tudományosan bizonyított serkentő és ellenállóképesség-fokozó hatása van a növény gyökérzetének környezetére és kitináz-termelésére vonatkozóan, ami a gyökér jobb fejlődését, több hajszálgyökeret és fokozott enzim-, valamint hormon-kiválasztást eredményez. Ennek következtében a növény életerősebb lesz és sokkal jobban fejlődik.

TRI 002: Ennek a granulátumnak pozitív hatása van a növény fejlődésére és növekedésére, mert megköti a gyökérzet környezetében lévő penészgombát. A granulátum, földdel összekeverve, biztosítja a penészgomba erőteljes és kiegyensúlyozott növekedését. Ennek eredményeként nagymértékben csökken az egyéb ártalmas penészgombák és mikroorganizmusok kifejlődése.

E termék hatásának jól látható jele a növény fokozott vitalitása és az, hogy a gyökerek jobban fejlődnek.

A TRI 003 egy tiszta, vízoldható por, ami elősegíti, megkönnyíti a növekedést a fiatal növényekben és azok dugványaiban, gyökérzetében egyaránt. Elnyomja, visszaszorítja a mikroorganizmusokat, és ezáltal pozitív hatást gyakorol a talajban lévő élő szervezetek közötti egyensúlyra. Az AkTRIvator valamennyi termesztőrendszerben alkalmazható.

Használat:

  • Oldjunk fel 1g-ot 1 liter vízben. Szoba hőmérsékleten hagyjuk állni 24 órát, majd fel önthetjük a kívánt mennyiségű vizel (10 l). 
  • Elegendő a körülbelül 30 növényre.
  • Használat után mossunk kezet!

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap