Kategóriák
Partneroldalunk

TOP termékek
Kövess minket a Facebook-on!
Tanusítvány

Karbonsemleges weboldal

Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
1
5
1
1
3
100% Garancia

100% Garancia

Valamennyi megvásárolt termékünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát ajánlunk.

 

Mi hiszünk az általunk forgalmazott termékekben, ezért a vásárlás során átvállaljuk a felelősséget Tőletek! Ha bármilyen okból nem lennél elégedett egy termékünkkel, a GreenLove minőségi garanciában 30 napon belül visszatéríti a teljes árát a vásárlási számla bemutatása ellenében, abban az esetben, ha a termék egyharmad részénél több nem hiányzik.

Termék részletek


Greenman Pond - tóápolószer 500ml-től

Greenman Pond - tóápolószer 500ml-től
1 400 Ft
Egységár: 2 800 Ft/liter
Kiszerelés (L):

Természetes tóápoló és algásodást szabályozó koncentrátum

A Greenman Pond koncentráltan tartalmaz, jótékony hatású, élő, SCD mikroorganizmusokat, amelyek a fölösleges tápanyag elfogyasztásával, feltárásával javítják a víz minőségét és visszaszorítják az algaképződést. Egészséges környezetet hoznak létre és fenntartják a biológiai egyensúlyi állapotot. Különböző típusú természetes, élő víz (tó, folyó, halastó, kerti tó) tisztántartásához alkalmazható.

 • A Greenman Pond hatása:

  - Elősegíti és gyorsítja a természetes vizek öntisztuló képességének kialakítását és fenntartását.
  - A különböző eredetű, vízbe kerülő szerves anyagokat, szennyeződéseket lebontja, feltárja, ezáltal visszaszorítja az algásodást.
  - Helyreállítja és fenntartja a vízi életközösség ökológiai egyensúlyát.
  - Növeli a látható vízmélységet.
  - Csökkenti az iszap mennyiségét, megakadályozza a rothadást.
  - Segíti a vízi növényzet és állatvilág egészségének fenntartását.

  Adagolási útmutató:

  1 liter/10.000 liter tóvízhez, 4-6 hetente, 1:10 arányban tóvízzel keverve, egyenletesen a tó felszínére permetezve, vagy beleöntve.

  A Greenman Pond összetevői:

  Víz, jótékony hatású SCD probiotikus mikroorganizmusok és természetes kőzetliszt.

   

  Az SCD Probiotikus Technológia a jótékony hatású SCD mikroorganizmusok erejét használva, egy vegyszermentes, azaz környezetbarát, német Öko és magyar Biokontroll minősítéssel rendelkező megoldást kínál a természetes vizek, halastavak tisztítására.


  A vízminőséget meghatározó tényezők a hidrogeológiai adottságokon túlmenően elsősorban emberi tevékenységekre vezethetőek vissza. Élővizeink szennyezettsége adódhat mezőgazdálkodás következményeként, ipari tevékenységből és kommunális eredetű szennyvizekből. Ez utóbbi elsősorban olyan területeken fordulhat elő ahol a lakosság egy része nincs rákötve a szennyvízgyűjtő és -tisztító rendszerekre. Nagyon gyakran az adott technológia nem megfelelő, kevés a tisztító kapacitás és a szennyezésnek csak egyes elemeit képes kiszűrni a vízből. A kommunális szennyvíz ilyen esetekben sok szerves anyagot juttat a természetes vizekbe. Az élővizek magas tápanyagtartalma serkenti a fokozott mértékű algásodást, amely eutrofizációhoz vezet. Szemmel is látható "zöldülést"- algásodást akkor tapasztalhatunk, ha a klorofill-a koncentráció megközelíti az eltűrhető kategória felső határát.

   A helyenként jelentős szennyezés ellenére a biológiai minták általában magas fajgazdagságot mutatnak, mind a fenéklakó élőlények, mind az algák és egyéb vízi növények körében, azonban a szennyeződés mértéke nagyon gyakran túllépi az adott életközösség tolerációs szintjét. Ez esetben külső beavatkozás szükséges az ökológiai egyensúly helyreállításához. Egyedülállóan környezetbarát és vegyszermentes megoldás erre a problémára élõ mikroorganizmusok (baktériumok, enzimek) segítségének igénybe vétele, amelyek természetes úton helyreállítják az élővizek mikrobiális, tápanyag és ökológiai egyensúlyát. A mikroorganizmusok a vízben lebegve és a fenéken megkötõdve megkezdik a vízben és a fenékiszapban lévő felesleges tápanyagok, szerves anyagok lebontását.

 • Kiszerelés (L)
  0,5 L
  Cikkszám
  491616
  Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés