Greenman ProKlean Konyhai Zsíroldó - 500ml

Cikkszám: 238376
Greenman ProKlean Konyhai Zsíroldó - 500ml

Greenman ProKlean Konyhai Zsíroldó - 500ml

Cikkszám: 238376
-10%
1 100 Ft 990 Ft
Egységár: 1,98 Ft/ml

Utálja a zsíroldást? Fullasztó, maró vegyszerek, melyek még a gáztűzhely színét is leszedik?

Ez a 21. század! Létezik kényelmes, vegyszermentes, kímélő megoldás.

A Greenman ProKlean Konyhai Zsíroldó vegyszerek nélkül, a probiotikumok erejével varázsol tiszta, ragyogó konyhát. 

Tegye a kosarába most családja, kedvencei és az Ön allergia- és méregmentes jövőjét!

 

100%természetes, környezetbarát, állatkísérletektől mentes

 

Zsíroldás?

már megint...és a csempe is...de még a kenyérpirítóra is fröcsögött...a tűzhely...a sütő...mire ezt levakarom...áztatom is be a serpenyőt...hol a gumikesztyű?...ez a szag...szétmarja még az orrom is...remélem sem a gyerek sem a kutya nincs a közelben...

 

ISMERŐS GONDOLATOK?

 

 

 

A Greenman ProKlean Konyhai Zsíroldóban az illóolajok oldóereje egyesül az élő, jótékony hatású mikroorganizmusok tisztítóerejével. Kényelmes, gyors, hatékony és környezetbarát megoldás a zsíros-olajos szennyeződések ellen. Bár a zsíroldást szeretni valószínűleg így sem fogja, de garantáljuk, hogy a probiotikumok segítségével gyorsan túl lesz rajta. Gumikesztyű nélkül; maródások nélkül; rossz szag nélkül...csak úgy: természetesen.

 

Használati útmutató: permetezze közvetlenül a tiszítandó felületre (tűzhelyre, mosogatóba, szagelszívóra, csempére) majd szükség szerint egy kis várakozási időt követően (5-10 perc, a szennyeződés mértékétől függ) törölje le szivaccsal vagy törlőkendővel. Ha kell, ismételje meg!

 

Tudta? Hogy szabadalmaztatott SCD Probiotikumok milliói találhatóak meg a Greenman ProKlean termékcsalád tagjaiban, amelyek hatékonyak a különböző szennyeződésekkel, szagokkal szemben. A Greenman ProKlean termékek természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal tisztítanak és hoznak létre egészséges környezetet a lakásban, irodában, úgy, hogy visszaszorítják a korokozó és rothasztó mikroorganizmusokat, és a nagyszámú, semleges mikroorganizmusokat egy adott közegben maguk mellé állítva, egészséges környezetet hoznak létre.

Szabadalmaztatott SCD probiotikumokat tartalmaz

 

Az SCD Probiotikus mikroorganizmusokat gyártó cég a Sustainable Community Development (SCD) LLC. cég (USA) az NSF International Awards Good Manufactoring Practices (GMP) (www.nsf.org) szervezet által hitelesített. Az SCD Probiotikus mikroorganizmusok az amerikai OMRI - Organic Materials Review Institute www.omri.org által engedélyezett anyagok listáján szerepelnek.

Licensee of SCD Probiotics

Cikkszám
238376
Tömeg
600 g/db