PowerLever™ Párhuzam metszőolló

Cikkszám: 795777
PowerLever™ Párhuzam metszőolló
PowerLever™ Párhuzam metszőolló
PowerLever™ Párhuzam metszőolló
PowerLever™ Párhuzam metszőolló

PowerLever™ Párhuzam metszőolló

Cikkszám: 795777
9 890 Ft

Az ergonomikus Fiskars metszőollók használata egyszerű és kényelmes. Sok kertész és szakértő szerint kategóriájukban a legjobbak értékben és teljesítményben egyaránt.

Az ergonomikus kialakítású nyél extra tartós üvegszál erősítésű műanyagból készül. A rozsdamentes acél pengék védelme érdekében könnyen kezelhető zárszerkezettel rendelkeznek.
A sorozatban megtalálhatók a biztonságos fogású ujjvédő metszőollók, a karcsú kivitelű Power-Lever™ párhuzam metszőollók, melyek kifejezetten hölgyek, illetve kisméretű kézzel rendelkező urak számára készülnek, valamint az egyedülálló PowerGear™ metszőollók, melyekben a forgó nyél és a penge egy fogaskerék áttétellel kapcsolódik egymáshoz, lehetővé téve ezzel azt, hogy minden ujj egyszerre fejtsen ki erőt.

 

  • friss, zöld ágak metszésére alkalmas
  • egészen közel is vághat az ágtőhöz
  • nyíró kivitel

 

 

Felhasználás típusa: Nyíró kivitel

Felhasználó típusa: Kisméretű kéz
Max. vágási átmérő: 20 mm
Termék anyaga: FiberComp
Vágóerő (EaseCut): 2x
 
2X EaseCut™   A vágóerő növekedésének mértékét mutatja meg a hagyományos eszközökhöz képest.Ollós kivitel   Nyíró vágással működő eszköz, élő növények és ágak vágásához, metszéséhez ideális.Vágási átmérő 20 mm   A maximális vágási átmérőt jelzi.PTFE bevonat   Korrózióálló, tapadásmentes pengebevonat. Csökkenti a súrlódást és megkönynyíti a vágást.FiberComp™   Erős és tartós, mégis könnyű eszközök.Kézméret   A fehér színnel kiemelt kézmérethez való szerszám.Pótalkatrészek   Az eszközhöz cserealkatrészek vásárolhatók.
FISKARS