PowerStep™ metszőolló

Cikkszám: 636432
PowerStep™ metszőolló

PowerStep™ metszőolló

Cikkszám: 636432
8 690 Ft

Az ergonomikus Fiskars metszőollók használata egyszerű és kényelmes. Sok kertész és szakértő szerint kategóriájukban a legjobbak értékben és teljesítményben egyaránt.

Az ergonomikus kialakítású nyél extra tartós üvegszál erősítésű műanyagból készül. A rozsdamentes acél pengék védelme érdekében könnyen kezelhető zárszerkezettel rendelkeznek.
A sorozatban megtalálhatók a biztonságos fogású ujjvédő metszőollók, a karcsú kivitelű Power-Lever™ párhuzam metszőollók, melyek kifejezetten hölgyek, illetve kisméretű kézzel rendelkező urak számára készülnek, valamint az egyedülálló PowerGear™ metszőollók, melyekben a forgó nyél és a penge egy fogaskerék áttétellel kapcsolódik egymáshoz, lehetővé téve ezzel azt, hogy minden ujj egyszerre fejtsen ki erőt.

 

A PowerStep™ technológia segítségével a kertészek 1, 2 vagy 3 lépésben vághatják el az ágakat. A szerszám automatikusan kiválasztja a megfelelő beállítást, hogy csökkentse a vágásokhoz szükséges erőt. A forradalmian új mechanizmus megkönnyíti a munkafolyamatot a fiataloknak és az idősebbeknek is, kiküszöböli a fájdalmat és növeli ezzel a kertészkedés örömét.

 

  • a PowerStep™ technológia lehetővé teszi, hogy a kertészek 1, 2 vagy 3 lépésben vágják el az ágakat. A szerszám automatikusan kiválasztja a megfelelő beállítást, az elvágandó ág vastagságától függően
  • PTFE bevonatú felső penge
  • zárszerkezet
  • jobb- és balkezesek is használhatják

 

 

 

Extrák: Softgrip

Felhasználás típusa: Rávágó kivitel
Felhasználó típusa: Jobb- és balkezes
Max. vágási átmérő: 24 mm
Termék anyaga: FiberComp, PFTE bevonat
 
Rávágó kivitel   Üllős vágással működő eszköz, száraz növények és ágak vágásához, metszéséhez ideális.Vágási átmérő 24 mm   A maximális vágási átmérőt jelzi.PTFE bevonat   Korrózióálló, tapadásmentes pengebevonat. Csökkenti a súrlódást és megkönynyíti a vágást.FiberComp™   Erős és tartós, mégis könnyű eszközök.Kétkezes   Az eszközt jobbés balkezesek is használhatják.SoftGrip™   Kényelmes, ütésálló, a rázkódásokat elnyelő markolat.
FISKARS