Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe légkör / Co2 szabályzó

Cikkszám: 393839
Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe légkör / Co2 szabályzó

Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe légkör / Co2 szabályzó

Cikkszám: 393839
239 990 Ft

Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe légkör / Co2 szabályzó

A DDAC-1 a szenzoraival összegyűjti a szükséges információkat és az optimális értékek eléréséhez szükséges mértékben aktiválja/deaktiválja a külső ventilátorokat, klímaberendezéseket, páramentesítőket, fűtőberendezéseket a beltéri kertészetben.

Eddig ezt az egyszerű ötletet könnyebb volt kitalálni, mint megvalósítani.

A 10A/240V-os megszakító és az extra terhelésre tervezett belső felépítés biztosítja, hogy az egység hosszú éveken át hibamentesen üzemeljen, ennek érdekében csak UL/CE minősítésű alkatrészek kerülnek beépítésre.

A DDAC-1 rendelkezik egy, a fő szabályozóegységtől 5 méter távolságra helyezhető vízálló érzékelő egységgel, ami képes a hőmérséklet, páratartalom, CO2 szint mérésére és a lámpák be/kikapcsolt állapotának érzékelésére.

A DDAC-1 fő szabályozó egysége négy különálló kimenettel rendelkezik, melyeken keresztül külső egységek (ventilátorok, CO2 generátorok, fűtőegységek, páramentesítők) szabályozhatóak.

A külső egységek egyszerűen, Plug & Play módszerrel csatlakoztathatóak a központi egységhez.

A DDAC-1 nyomógombos kezelőfelülettel és zöld színű LED kijelzővel rendelkezik, bár egy kezdő felhasználó számára bonyolultnak tűnhet, de használata nagyon egyszerű.

Minden egység előreprogramozott, ajánlott értékekkel rendelkezik. Ezen értékek széles tartományon belül módosíthatóak az adott termesztési környezetnek megfelelően.

A hamarosan bemutatásra kerülő Power Multiplier modulok segítségével lehetővé válik a DDAC-1 bővítése több, vagy nagyobb teljesítményű eszközzel.

A DDAC-1 egységgel lehetőség van a termesztő terület hatékony távellenőrzésére és távszabályozására.

A „Remote Monitoring” szoftver lehetővé teszi a felhasználó számára a távellenőrzést és a termesztési feltételek megváltoztatását egy távoli laptopon vagy PC-n keresztül. A program folyamatosan tárolja az adatokat és táblázatokat a termesztő terület állapotáról, a környezet paramétereiről.

Technikai adatok:

  • Állítható hőmérsékleti tartomány: 5°-35°C
  • Hőmérséklet pontosság: +/- 1°C
  • Állítható páratartalom tartomány: 5%-95% rH
  • Páratartalom pontosság:+/- 3% rH
  • Co2 beoldás: 380-2500ppm
  • Co2 pontosság:+/-75ppm
  • Termék súlya csomagolással együtt: 2.00 kg.