Kategóriák
Partneroldalunk

TOP termékek
Kövess minket a Facebook-on!
Tanusítvány

Karbonsemleges weboldal

Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
0
4
1
2
4
100% Garancia

100% Garancia

Valamennyi megvásárolt termékünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát ajánlunk.

 

Mi hiszünk az általunk forgalmazott termékekben, ezért a vásárlás során átvállaljuk a felelősséget Tőletek! Ha bármilyen okból nem lennél elégedett egy termékünkkel, a GreenLove minőségi garanciában 30 napon belül visszatéríti a teljes árát a vásárlási számla bemutatása ellenében, abban az esetben, ha a termék egyharmad részénél több nem hiányzik.

Bioemsan japán biokozmetikumok

Fő kategória >Kozmetikumok >Bioemsan japán biokozmetikumok

Bioemsan LeaBioemsan ars poetica

bioemsan logo


9 termék
Arcápolás
9 termék
Testápolás
3 termék
Hajápolás
2 termék
Szájápolás


bioemsan

Az egész univerzum 3 szótagban.

BIO – Magától értetődik: csak ellenőrzött biológiai termesztésből származó, vadvirágokból nyert és egyéb, a természetben előforduló, kiváló minőségű alapanyagokat dolgozunk fel.

EM – az ún. Effektív Mikroorganizmusok, a japán Teruo Higa professzor által kereken 25 évvel ezelőtt történt felfedezésük óta meghódították a világot.

A legkülönbözőbb alkalmazási területeken elért csodával határos sikereik köteteket töltenek meg.

Az EM fermentált gyógynövények, a Manju, a kerámia és az óceánok mélyéről származó Manju tengeri só meghatványozzák a krémeink alkotóanyagainak hatékonyságát.

SAN – A japánoktól a jó modor és a tisztelet kifejezéseként a név után helyezik ezt a kis szótagot. A ’-san’ szótag által kifejezett tisztelet illik a mi vállalatunk alapelvéhez. Partnereink is szeretettel és tisztelettel bánnak a növényekkel, az állatokkal és az emberekkel.

Aki a Bioemsan natúrkozmetikumot használja, bízhat a minőségi kritériumainkban, és biztos lehet benne, hogy csakis a legjobbak kerülnek a bőrére.

Amit garantálunk:
 

  • A rendelkezésre álló legmagasabb minőségű nyersanyagok kontrollált biológiai termesztésből vagy Demeter-termesztésből

  • Kíméletes feldolgozás azzal a céllal, hogy a lehető legnagyobb mértékben meghagyja természetességét és a GMP-irányelveknek megfelelően történjen a termelés. Ez azt jelenti, hogy a higiéniai intézkedések ugyanolyan fontosak, mint a dokumentáció bármely formája

  • Az összetevők teljes mértékű feltüntetése

  • Emulgeálószer-, tenzid-, illatanyag-, színezékmentes

  • Állatkísérleteket nem végzünk

  • Génmanipulációtól mentes termék: a Bioemsan lemond azon növényi vagy állati nyersanyagokról, melyek tulajdonságait génmanipulációval módosították

  • A szigorú osztrák, natúrkozmetikumokra vonatkozó törvényi előírások betartása

Döntő fontosságú, hogy hogyan gondolkozunk, hogyan töltjük napjainkat, hogyan táplálkozunk, mivel vesszük körül magunkat, és mit teszünk a bőrünkre. Ez mind tartósan befolyásolja kisugárzásunkat.

A Bioemsan megeleveníti az életet. Az Ön életét. A legszebbet, amit a Föld adhat.
 Bioemsan egyszerűen több életöröm

1, Egyszerűen több szépség és jó közérzet. – A Bioemsan biotanúsítású natúrkozmetikum.


A kontrollált biológiai termesztésről, vadvirágokból és egyéb természetes alapanyagú készletekből származó értékes nyersanyagok kerülnek nemesítésre a Manju-val, Manju sóval és az effektív mikroorganizmusokkal.

2, Egyszerűen több természetes ápolás és egészség – A bőrünk a legnagyobb érzékszervünk és ezért a teljes figyelmünket meg kell kapnia. A Bioemsan a létfontosságú funkciójában támogatja a bőrét: anyagcsere, érzékelés és védelem a terhelő környezeti hatásoktól.

3, Egyszerűen nagyobb életminőség – Akinek csak az évek száma van a látóterében, gyorsan belátja, hogy az élet elsősorban életörömöt és életminőséget jelent. Mindegy milyen idősek leszünk, hogyan változunk, az élet egy folyó a személyes érettséghez. Ez kifelé visszatükröződik a megjelenésünkben és szépségünkben. A Bioemsannal egy új életminőség szívódik fel a bőrbe.

4, Egyszerűen több életöröm – Leegyszerűsítve elmondható, hogy az effektív mikroorganizmusok mindenhol jelen vannak, ahol megmutatkoznak, regeneráló hatásúak, így az élet erőit és az egészséget erősítik, és akadályozzák a degeneratív és betegségokozó folyamatokat.

5, Egyszerűen tartós – A Bioemsan fair kereskedelemre és tartósságra alapszik és állandóan új anyagokat keres, melyek a jól bevált tudással kombinálva, új, érdekes termékeket eredményeznek. Innovatív projektek támogatása ebben a körben különösen a szívügyünk.


6, Egyszerűen élő – A Bioemsan egy élő termék, mely halad az idővel, és ideálisan az emberek szükségleteihez igazodik. A Bioemsan csapatban olyan szakemberek dolgoznak, akiknek a szenvedélye a természetes szépségünk támogatása.

7, Egyszerűen sokrétű - A Bioemsan természetes kozmetikumok széles skáláját kínálja, mely a mindennapot teljesen kellemessé teszi. Mindeközben minden területre kompakt megoldásokat kínálnak. A kevesebb egyszerűen több.

 

Bioemsan igényes natúrkozmetikum család

Webáruház készítés