Kategóriák
Partneroldalunk

TOP termékek
Kövess minket a Facebook-on!
Tanusítvány

Karbonsemleges weboldal

Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Szűrés
Kiszerelés (L)
0,5 L - 5 L
Kiszerelés (kg)
1 kg - 2,5 kg
Ár
890 Ft - 3 960 Ft
Látogató számláló
0
2
1
4
9
1
7
100% Garancia

100% Garancia

Valamennyi megvásárolt termékünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát ajánlunk.

 

Mi hiszünk az általunk forgalmazott termékekben, ezért a vásárlás során átvállaljuk a felelősséget Tőletek! Ha bármilyen okból nem lennél elégedett egy termékünkkel, a GreenLove minőségi garanciában 30 napon belül visszatéríti a teljes árát a vásárlási számla bemutatása ellenében, abban az esetben, ha a termék egyharmad részénél több nem hiányzik.

Cudy illat- és allergénmentes tisztítószerek


 

A Cudy illatmentes termékcsaládot kifejezetten az érzékeny bőrűek, az ekcémások és az allergiások igényeinek figyelembe vételével alkották meg.
Sajnálatos módon az illatosított kozmetikumok, tisztítószerek évről évre egyre több embernél okoznak panaszt, és már a gyerekekeinket is gyakran érinti ez a probléma, sokszor a már újszülötteknél is hasz-nálatos, illatosított termékeknek betudhatóan.


Ezen termékek előállításánál fokozott figyelmet fordítottak arra, hogy ne tartalmazzák a 1223/2009/EK rendeletben szabályozott 26 potenciális allergén komponenst.


Ha Ön szenvedett már kontaktallergia tünetei (csalánkiütés, ekcéma) miatt, mindig ellenőrizze vásárlás előtt a tisztítószer vagy kozmetikai termék “Ingredients” összetételét, hogy tartalmazza-e a felsorolt 26 potenciális allergén illatanyagok valamelyikét, vagy vásároljon a Cudy Illatmentes termékcsaládból, ugyanis ezek az allergén anyagok az arra érzékeny egyéneknél valószínűsíthetően allergiás reakciót vál-tanak ki.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés