Aptus System Clean 1L-től

Cikkszám: 380298
Aptus System Clean 1L-től
Aptus System Clean 1L-től
Cikkszám: 380298
10 490 Ft
Egységár: 10 490 Ft/Liter

Aptus System Clean öntözőrendszer-tisztító 
 

Megakadályozza a mikrobiológiai fertőzéseket és az öntözőrendszerek eldugulását. Fontos hogy az öntözőrendszere karban legyen tartva, hiszen az organikus szerek lerakódhatnak és eldugíthatják azokat. 
Startbooster és Topbooster használata esetén ajánlott a System-Clean használata! 
Kis dózisban szükséges csak használni, ezáltal nagyon költséghatékony hiszen 1 liter System Clean 4000L vízhez elegendő!

 

Előnyök:

  • Megakadályozza az eltömődést az öntözőrendszerben.
  • Eltávolítja a lerakódásokat és a biofilmet.
  • Nem káros a növénynek.
  • Extra oxigént biztosít a gyökérzetnek.
  • Erős koncentrációjú, így ár/érték arányban olcsónak tekinthető.

     

Tippek és trükkök:
Legjobb módja a System-Clean felhasználásának hogy a tápanyag keverék előtt adja ezt a vízhez és adja a növényekhez. Ne hagyja túl sokáig a terméket a rendszerben, mert az oraganikus termékekkel reakcióba léphet.

 

Összetétele:
Szabadalmaztatott formula, amely stabilizálja és aktiválja a hidrogén-peroxidot. Ez a termék közel 100-szor erősebb mint a normál hidrogén-peroxid. Erős koncentrációjú, de nem káros a hatóanyag növények számára. Ezzel biztonságossá és tisztává teheti öntözőrendszerét.

 

Alkalmazása:
Adja a System-Clean-t a tápanyag tartályhoz minden öntözés előtt. pH érték beállítása utána ajánlott a tápanyag tartályba beletölteni. Maximum 3 napig tart a hatása. Három nap után öblítse ki a tartályt bő vízzel. 1 liter System-Clean 4000L vízhez elegendő.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

Kiszerelés (L)