Kategóriák
Partneroldalunk

TOP termékek
Kövess minket a Facebook-on!
Tanusítvány

Karbonsemleges weboldal

Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
1
5
1
0
8
100% Garancia

100% Garancia

Valamennyi megvásárolt termékünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát ajánlunk.

 

Mi hiszünk az általunk forgalmazott termékekben, ezért a vásárlás során átvállaljuk a felelősséget Tőletek! Ha bármilyen okból nem lennél elégedett egy termékünkkel, a GreenLove minőségi garanciában 30 napon belül visszatéríti a teljes árát a vásárlási számla bemutatása ellenében, abban az esetben, ha a termék egyharmad részénél több nem hiányzik.

EM KerámiaVízélénkítés az EM kerámia segítségével

A víz minden élet alapja.

A természetben a víz folyamatosan a körforgással, a földkérgen és az atmoszférán keresztül megújítja magát. A sokszoros körforgás természetes módon tisztítja meg a vizet, és az optimális anyagcsere folyamatokhoz az élőlények rendelkezésre állnak. A természetbe való emberi beavatkozás gyakran megváltoztatja a víz ideális összetételét. A víz nem csak kémiailag, környezetszennyezés útján szennyezzük, hanem az élettel ellentétes beavatkozásokkal megzavarjuk a fizikai (kristályszerkezet) felépítését és ezzel a víz aktivitását.

 

Az EM kerámia egy lehetőséget kínál, hogy újra-regenerálódjon a víz.


Sorrend:


Sorrend:

 

A magányos vízmolekulák polaritásukból adódóan, gyenge kötésekkel molekula halommá állnak össze, amelyeket klasztereknek nevezünk. A víz energetizáltság mértékének egyik indikátora ezeknek a klaszter-szerveződéseknek a nagysága. Minél kisebb a víz-klaszter, annál könnyebb a táp- és egyéb ásványi anyagok behatolása a sejtbe és a káros anyagok eltávolítása.

Az EM kerámia előidézi a klaszterek méretének csökkenését, s ezáltal energetizálja a vizet.

A víz nem csak az anyagi összetevők szállítója, hanem az elektromos információkéi (rezgések) is. A vízmolekulák elraktározzák az energetizáló besugárzás minden formájának rezgéseit. A vízben valaha is feloldódott vagy csak előfordult anyagok energetikai ujjlenyomata nagyon hosszú ideig megőrződhet, még akkor is ha az anyag már rég eltávozott a vízből. Az élőlények anyagcseréjében az anyagok mellett ezeknek az információhordozó finomszerkezeti elemeknek még nagyobb jelentőségük van.

Az EM kerámia kódolja és átadja a rezgéseiből származó információkat a víz szerkezetébe, elősegítve ezzel a szervezet normális, kiegyensúlyozott anyagcseréjét.


Webáruház készítés