BIOFITO Erősítő Növényápoló permet tetvek ellen​ 500 ml

Cikkszám: 548121
BIOFITO Erősítő Növényápoló permet tetvek ellen​ 500 ml
BIOFITO Erősítő Növényápoló permet tetvek ellen​ 500 ml
Cikkszám: 548121
3 490 Ft
Egységár: 6 980 Ft/Liter

 

BIOFITO Erősítő Növényápoló permet tetvek ellen​ 500 ml

 

A tavasz beköszöntével a növények tápanyagigénye megváltozik, különösen azoké, amelyeket a balkonra, illetve a szabadba helyeznek ki. Minél melegebb a hőmérséklet, a növények annál gyorsabban fejlődnek, így az életfolyamataik lebonyolításához is több vízre, tápanyagra van szükségük. A növények ápolása mellett azonban rendkívül fontos, hogy a kártevők elleni védekezésre is megfelelő hangsúlyt helyezzünk. A jó idő közeledtével a tetvek, atkák, gombák is egyre nagyobb számban jelennek meg, ellepik a növényeinket, kiszívják a növény nedvességtartalmát és ellehetetlenítik a növény további fejlődését. Érdemes az élősködők megjelenésekor azonnal megkezdeni az irtásukat, így megelőzve a komolyabb kártevő ártalom kialakulását.

 

A BIOFITO Természetes Növényápoló egyszerre ötvözi hagyományos és a modern növényápolás legjobb tulajdonságait. Természetes fenyőolaj tartalmának köszönhetően alkalmas a dísznövényeken található szennyeződések és kártevő maradványok lemosására, a sérülések lezárására, valamint a kártevők (pl. levéltetvek, pajzstetvek, atkák) távoltartására és egyedszámának gyérítésére. Felhasználható: lakásban, erkélyen, teraszon és balkonon tartott és szabadban nevelt dísznövények tisztítására, a károsítók okozta sérülések bevonására.

 

 

Használata:

 

A permetet a károsítók megjelenésekor javasolt először kijuttatni. Javasoljuk például rózsák, szobanövények, levéltossága ellen. A hatás kifejtéséhez a növényt áztatás-, illetve lemosásszerűen kell permetezni, de az erős megfolyást kerülni kell. További kezeléseket 5-7 naponként szükséges elvégezni. A kezelések között eltelt minimális idő 5 nap. Permetezéskor ügyelni kell a növény teljes lefedettségére (pl. levél fonáki része, törzs).

 

 

 

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap