Bioclean Compost 1kg

Cikkszám: 929559
Bioclean Compost 1kg
Bioclean Compost 1kg
Cikkszám: 929559
6 290 Ft
Egységár: 6 290 Ft/kg

Bioclean Compost 1kg

100% természetes alapú készítmény. A komposzt növényi eredetű hulladékok és biológiailag bontható szerves hulladékok baktériumok és gombák által biodegradált végterméke, végső fázisban kiváló humusztartalmú talajjavító anyag. A komposztálást mint műveletet már a civilizáció hajnala óta ismeri az emberiség, de a lezajló biológiai és biokémiai mechanizmusok sokáig ismeretlenek maradtak. Az utóbbi két évtized kutatásai eredményeinek köszönhetően komoly előrelépés történt a komposztálás folyamatainak megismerésében, bár tény hogy mind a mai napig sok a homályos folt.

Bioclean Compost alkalmazásának előnyei:

  • A sikeres komposztálás titka a megfelelő baktériumfajok alkalmazása.
  • A Bioclean Compost a fent felsoroltakon kívül tartalmazza a lebontást végző mikroorganizmusok optimális életfeltételei megteremtéséhez szükséges tápanyagokat és nyomelemeket.
  • A terméket vízzel keverve a trágyahalom tetejére spriccelve a baktériumok azonnal megkezdik az anyagcserét, azaz a halom szervesanyagának bontását igen nagy sebességgel.
  • A Bioclean Compost-tal oltott alapanyagból 30 nap alatt kiváló minőségű kész komposzt keletkezik megfelelő körülmények között.

Összetétel: Természetes eredetű mikroorganizmusok és enzimek keveréke

Adagolása: 100g bioclean/ 100 kg trágya.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap