Canna Aqua Flores A+B 2x10L

Cikkszám: 732423
Canna Aqua Flores A+B 2x10L
Canna Aqua Flores A+B 2x10L
Cikkszám: 732423
38 690 Ft
Egységár: 1 935 Ft/Liter

Canna Aqua Flores A+B NPK:4-4-11

 

Az Aqua Flores egy, a gyorsan növekvő növények számára készült, professzionális tápanyag, amely tartalmazza az optimális virágzáshoz szükséges valamennyi nélkülözhetetlen alkotóelemet. Serkenti a a növény virágba borulását és mindegyik virágnak az ő jellegzetes illatát biztosítja.

Alkalmazása egyszerű, azonnal feloldódik, és különösen recirkulációs hidroponikus rendszerekben való növénytermesztésre alkalmas. Az Aqua Flores tápanyag pH-stabilizátorokat, szilíciumot, humin- és fulvinsavakat is tartalmaz.

Az Aqua Flores a növénynek, a virágzás elkezdődésével egyidejűleg, megváltozott igényeit elégíti ki. A virágzási fázis folyamán lényegesen kevesebb nitrogén szükséges, viszont fokozott igény van káliumra és foszforra.

Az Aqua Flores nem csak olyan összetevőkben gazdag, mint a szilícium-, humin- és fulvinsavak, amelyeknek köszönhetően a növény valamennyi tápanyagot optimálisan fel tudja szívni, de azonnal abszorbeálható kelátos nyomelemekben is, amik fantasztikus virágzást eredményeznek.

A CANNA Aqua az a tápanyag, amit speciálisan zárt hidroponikus, mint az NFT vagy a Bubbler, rendszerekkel kombinált használatra fejlesztettek ki. E rendszerek esetében az elvezetett szennyvizet nem engedik ki, hanem újra hasznosítják.

Az ilyenfajta rendszerekben a növények közvetlen kapcsolatban vannak a tápoldattal. Mivel a növények az összes tápanyagot nem ugyanolyan ütemben illetve nem egyenlő mértékben szívják fel, a tápoldat összetétele egy idő után megváltozik.

A CANNA Aqua-t oly módon fejlesztették ki, hogy biztosítsák, hogy a növények mindig felszívják a megfelelő összetételű tápanyagot, amely az optimális növekedéshez és virágzáshoz szükséges. A formulát úgy alakították ki, hogy a növények maguk szabályozzák a pH-at úgy, hogy a tápanyag-tartályban a pH-érték mindig a legkedvezőbb tartományon belül maradjon. Ez azt jelenti, hogyha egyszer pontosan beállították a kezdő pH-értéket, további korrekcióra nincs szükség.

Ily módon a CANNA az egyik legösszetettebb, és a termesztő számára jóval egyszerűbb, művelési rendszert hozza létre. Nem véletlen, hogy az Egyesült Királyságban, abban az országban, ahol ez a művelési mód rendkívül népszerű, a gazdák többsége a CANNA Aqua-t használja.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

Kiszerelés (L)