Canna Aqua Vega A+B 2x10L

Cikkszám: 487078
Canna Aqua Vega A+B 2x10L
Canna Aqua Vega A+B 2x10L
Cikkszám: 487078
38 690 Ft
Egységár: 1 935 Ft/Liter

Canna Aqua Vega A+B N.P.K: 6-3-8

 

A CANNA Aqua az a tápanyag, amit speciálisan zárt hidroponikus, mint az NFT vagy a Bubbler, rendszerekkel kombinált használatra fejlesztettek ki. E rendszerek esetében az elvezetett szennyvizet nem engedik ki, hanem újra hasznosítják.

Az ilyenfajta rendszerekben a növények közvetlen kapcsolatban vannak a tápoldattal. Mivel a növények az összes tápanyagot nem ugyanolyan ütemben illetve nem egyenlő mértékben szívják fel, a tápoldat összetétele egy idő után megváltozik.

Oly módon fejlesztették ki, hogy biztosítsák, hogy a növények mindig felszívják a megfelelő összetételű tápanyagot, amely az optimális növekedéshez és virágzáshoz szükséges. A formulát úgy alakították ki, hogy a növények maguk szabályozzák a pH-at úgy, hogy a tápanyag-tartályban a pH-érték mindig a legkedvezőbb tartományon belül maradjon. Ez azt jelenti, hogyha egyszer pontosan beállították a kezdő pH-értéket, további korrekcióra nincs szükség.

Ily módon a CANNA az egyik legösszetettebb, és a termesztő számára jóval egyszerűbb, művelési rendszert hozza létre. Nem véletlen, hogy az Egyesült Királyságban, abban az országban, ahol ez a művelési mód rendkívül népszerű, a gazdák többsége a CANNA Aqua-t használja.

Az Aqua Vega egy professzionális gyorsan dolgozó tápanyag. A növények számára tartalmazza az összes lényeges elemeit az optimális növekedéshez. Használata egyszerű, könnyen feloldódik és rendkívül alkalmas a növekvő recirkulációs hidroponikus rendszerekben. Erős növényt, nagy létfontosságú hajtásokat biztosít. Az Aqua Vega tápanyagot is tartalmaz, pH-stabilizátorokat, szilíciumot, humin-és fulvosavak.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

 

Kiszerelés (L)