Canna Trace Mix 1L

Cikkszám: 959938
Canna Trace Mix 1L
Canna Trace Mix 1L
Cikkszám: 959938
5 190 Ft
Egységár: 5 190 Ft/Liter

Canna Mono Trace Mix célzott mikroelem tápoldat

 

A Trace Mix egy mikroelemeket tartalmazó 100%-ban vízoldható, célzott műtrágya, ami kiegészítő tápanyagként rendkívül jól használható a növény növekedésének és virágzásának serkentésére.Számos, a növény számára nélkülözhetetlen nyomelemet tartalmaz, és képes a már kialakult hiánybetegségek gyors megszüntetésére is.Az összes hatóanyag tökéletesen vízoldható, így minden mikroelem közvetlenül felszívódik a növényben.

A CANNA Trace Mix ben lévő mikroelemek nélkülözhetetlenek, mivel számos növényi enzim alkotóelmét képezik. Ezek az enzimek számos, a növényben végbemenő mikroszkópikus folyamatban részt vesznek, szabályozzák a növény energiaellátását és a növényed növekedésében szerepet játszó biokémiai reakciókban is nélkülözhetetlen a szerepük. Így termék segíti a növényed gyors, és egészséges fejlődését.

Öszegfoglalva: a CANNA Mono Trace mix az összes lényeges mikroelemet tartalmazza, ami nélkülözhetetlen a növény egészséges fejlődéséhez mind vegetatív- mind a generatív szakaszban. Emellett képes arra is, hogy mikroelem deficit által már kialakult hiánybetegségeket megszüntesse.

 

Adagolás:

  • 1-2ml / 1 liter vízben.

Figyelem, fontos a fenti dózis betartása, mivel a túladagolás káros lehet a növényre!

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap