Carbo Load 250ml-től

Cikkszám: 145498
Carbo Load 250ml-től
Carbo Load 250ml-től
Cikkszám: 145498
2 990 Ft
Egységár: 11 960 Ft/Liter

 

Talaj élet javító, íz fokozó, cukrosodást serkentő készítmény, mely extra szénhidráthoz juttatja a növényeid.

 


A CarboLoad  100%-ban szerves szénhidrátot tartalmaz, ami két okból kifolyólag kiváló. Az egyik, ha növekszik az összes szerves növény, és szeretne meggyőződni arról, hogy nem gyűjti össze a terményeket szintetikus anyagokkal, akkor a CarboLoad-ot gond nélkül használhatja. És ketten tanulmányozzuk az általunk növekvő növények típusát, és a kertek típusainkban azt mutatjuk be, hogy a szerves szénhidrátok jobban felszívódnak, feldolgozhatók és hatékonyan használhatók olyan növényeknél, mint a miénk a növekedés és virágzás szakaszai alatt.

A CarboLoad a glükóz, az arabinóz és a xilóz szabadalmaztatott keveréke, a Fulvic Acid kombinációjával. Így a növények egyszerű cukrot kapnak éppen a megfelelő időben, azonnali virágkiemelést biztosítva, és a komplex szénhidrátok biztosítják a hosszú távú energiaigényt.

a CarboLoad összetett cukrot ad hozzá a növény anyagcseréjéhez és fizikai szerkezetéhez. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy a zöld, klorofill ízeket gyakran a hidroponikából, a kőzetgyapotból és más nagy intenzitású világítási növényekből kapod, annál magasabb minőségű és jóval magasabb értékű ízű ízeket és ízletes illatú növényeket kapsz.

 

Előnyei:

  • Erősíti a hozamot a virágzási szakaszban
  • Optimalizálja a növények szénhidrát tartalékait
  • Felhasználhatóvá teszi az öt különböző forrásokból eredő szénhidrátokat
  • Könnyen oldható, csökkentett széndioxid-kibocsájtású
  • Maximalizálja a gyökérzet működését.
Használata:

minden öntözésnél virágzási fázis során.


Adagolás:

1 ml CarboLoad/1 L víz

 

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap