Coolwing szárnyas reflektor cool tube búrával 150mm

Cikkszám: 755053
Coolwing szárnyas reflektor cool tube búrával 150mm
Coolwing szárnyas reflektor cool tube búrával 150mm
Cikkszám: 755053
31 990 Ft
Egységár: 31 990 Ft/db

Cool Wing reflektor

- Adjust-A-Wing Enforcer M fényvetővel

- ∅150mm Cool Tube búrával

A szárnyak 86%-os visszatükrözésüek.

A szárnyak átmérője: 70x55cm

Abban az esetben, ha gondok vannak a magas hőmérséklettelalacsony a tér, nem megfelelő a szellőztetés, a Cool-Wing reflektor optimális. Mivel a Cool-Wing reflektor tökéletes fényeloszlatást eredményez, ezért megszünnek az izzó alatt található ún. "forró pontok", mert a fénnyel együtt a hőt is egyenletesebben osztja el. Továbbá a cool tube egy levegö hütéses, csőburás reflektor, így a hő jelentős része el van vezetve. 

Tehát a Cool-Wing tökéletes fényelosztása, és a cool tube hőelvezetése együtt lehetővé teszi, hogy egészen közel kerüljön a fényforrás a növényekhez. Bár a vastag üveg elvesz némi energiát az izzók fényéből, de a szárnyas fényvető ellensúlyozni tudja ezt a kevés deficitet. A fény szélesebb sugarú körben tud elterjedni, mint más alacsonyan lógó lámpák körében.

Használhatja a Cool-Wing reflektor250W-os, 400W-os vagy akár 600W-os lámpához is. E40 foglallattal szerelt. Aoptimális hőelvezetés érdekében csatlakoztassunk egy alumínium csövet a reflektorhoz, hogy megszabaduljon a forró levegőtőlA  tömlőnek persze megfelelő átmérőjűnek kell lennie és célszerű egy légcserélő ventilátorral is ellátni.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap