RESCUE® Night keverék csepp alkoholmentes 10ml

Cikkszám: 262867
Kiemelt termék
RESCUE® Night keverék csepp alkoholmentes 10ml
RESCUE® Night keverék csepp alkoholmentes 10ml
Cikkszám: 262867
Kiemelt termék
6 890 Ft
Egységár: 689 000 Ft/Liter

A nyugodt alvásért

 

A RESCUE Night keverék csepp azoknak ajánlott , aki a rohanó, stresszes mindennapokból nehezen kapcsolódnak ki. A RESCUE Night keverék csepp rövid időn belül elősegíti a lelki stabilizálódást és a testi-lelki pihenést.

 

A  White Chestnut (Fehér vadgesztenye) segít fejünk „kiszellőztetésében”. Sokan ugyanis nem tudnak lefekvéskor „kikapcsolni”. Ébren fekszenek az ágyban, és azon kapják magukat, hogy gondolataik újra és újra bizonyos dolgok, helyzetek körül forognak. Ez a belső monológ nem hagyja, hogy megnyugodjanak, vagy éppen felébrednek az éjszaka közepén és elkezd járni az agyuk. A White Chestnut gondoskodik a „tiszta fejről”. Aki ellazul, nyugodtabban alszik és kipihentebben ébred.
  

 

Összetevők: glicerin, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, és Ornithogalum umbellatum, Aesculus hippocastanum vizes kivonata.

Adagolás: 4 cseppet cseppentsen közvetlenül a nyelvére,  vagy 4 cseppet tegyen egy pohár vízbe és azt kortyolja el. Igény esetén megismételhető.  25°C alatt tárolandó!

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap