Neem olaj 1000 ml

Cikkszám: 172397
Neem olaj  1000 ml

Neem olaj 1000 ml

Cikkszám: 172397
13 990 Ft
Egységár: 13 990 Ft/Liter

A Neem olaj a neem fa által termelt azadirachtin hatóanyag (mely természetes kitinszintézis gátló) tartalma réven fejti ki a rovarölő hatást, így a rovar riasztás mellett efektív rovarölő hatással is rendelkezik.

Az azadirachtin hatóanyag nagy mértékben szelektív a hatásmechanizmusánák (kitinszintézisgátló) és hatáshelyének (a növény levéllemezébe felszívódik), így a hasznos élő szervezetek (parazita és predátor szervezetek) nagyrészét megkíméli (megkíméli a ragadozó atkákat, a fürkészdarazsakat és katicabogarakat is, így pl. az esetleges életben maradt levéltetvek is elpusztulnak természetes ellenségiek révén). 

A neem-fa terméséből hidegsajtolással előállított kiemelkedő minőségű növényi olaj. Évezredek óta használják természetes rovarölő szerként. Teljesen feloldódik vízben. Az olaj 23 Celsius fok alatt megszilárdul. Állítsa a flakont egy pohár meleg vízbe, pár perc után használható! Ne lépjük túl az előírt adagolási útmutatót. 100% természetes alapanyagokból készül nem tartalmaz mesterséges összetevőket!

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

Kiszerelés (L)