Biotabs Guerilla Tabs 200db

Cikkszám: 564353
Biotabs Guerilla Tabs 200db
Biotabs Guerilla Tabs 200db
Cikkszám: 564353
50 990 Ft
Egységár: 255 Ft/db

Biotabs Guerilla Tabs 

100%-ban szerves eredetű talajtrágya 6 féle jótékony talajlakó baktériummal elsősorban kültéri növénytermesztéshez.

A Guerrilla tabs egy bio szerves trágya, mely felpezsdíti a talaj mikrobilógiai aktivitását, és optimális feltételeket teremt ahhoz, hogy növényeid nagyra nőjenek és egészségesen fejlődjenek. A tabletták 100%-ban szerves eredetűek, műtrágyamentesek.

A Guerrilla tabs legfőbb előnye a tápanyagok lassú kioldódásából adódó hosszú hatástartam gyakorlatilag a növény teljes életciklusa során megfelelő tápanyaggal látja el a növényt, mely elsősorban a kültéri növénytermesztők számára nagy előnyős. A kijuttatást követően nem szükséges naponta ellenőrizni a növényeidet vagy méregesd a talaj Ph-értékét és EC- (elektromos vezetőképesség) szintjét .

 

Hogyan használd a Guerrilla tabs-et?

Nagyon egyszerűen alkalmazhatod a Guerrilla tabs-et: csak helyezd 5 cm mélyre a talajfelszíntől, és a tabletták szép fokozatosan feloldódva hosszan biztosítják a növényeid számára szükséges tápanyagokat. Szabadföldbe ültetés esetén növényenként négy tabletta szükséges. Konténeres (cserepes) nevelés esetén pedig az alábbi táblázatban szerepel a helyes adagolás.

Konténer méret (L) Szükséges mennyiség
5L

2 db

10L 4 db
20L 6 db
30L 6 db
50L 8db

 

 

 

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap