Connoisseur Coco Bloom A+B 2x1L

Cikkszám: 536474
Connoisseur Coco Bloom A+B 2x1L
Connoisseur Coco Bloom A+B 2x1L
Cikkszám: 536474
14 990 Ft
Egységár: 7 495 Ft/Liter

Connoisseur Coco Bloom A+B  Prémium kategóriás alaptáp kifejezetten kókuszrostos termesztőközegekhez.

NPK A.: 3-0-0
NPK B.: 2-4-10

A Connoisseur két komponensű, prémium kategóriás alaptáp az Advanced Nutrientstől a növény virágzási szakaszára.Maximális hatékonyság és sokoldalúság jellemzi. Egy óriási ugrás a tápanyagok fejlődésében, hosszú időre egyedülálló marad a piacon! Használatával akár 40%-os hozamnövekedés érhető el, mindezt a kiváló minőséggel párosítva. Nem az ára miatt ajánljuk mindenkinek, hanem mert ehhez foghatót sehol nem talál! Mennyiség és minőség tekintetében verhetetlen!

A Connoisseur 100%-ban tartalmazza a makro- és mikroelemeket, a "szokásos" elemek mellet még olyan egyedi összetevket tartalmaz, mint például esszenciális aminósavakat, anyagcsere gyorsító anyagokat, gyorsabb felszívódást serkentő oldatokat, különféle növényi kivonatokat, amelyek hatására növényei erősebbek, ellenállóbbak lesznek mint valaha. Megerősíti a sejtfalakat, így nő a növény stressztűrő képessége, ezzel biztosítja a kártevők elleni védelmet. Bármilyen szélsőséges körülmények között is extra hozamot produkál. Legyen ritkán öntözve, legyen extrém pH az egyedi kelátok által a tápanyagok felszívódása garantált! A fokozott felszívódásnak és anyagcserének köszönhetően a virágzás korábban kezdődik, gyümölcsei nagyobbak, zamatosabbak és illatosabbak lesznek.

Előnyei:

  • Több virág
  • Korábban induló virágzás
  • Nagyobb, sűrűbb virágok
  • Nagyobb illóolaj termelés
  • Több aroma, finomabb íz
  • Szebb virágok
  • Magasabb minőségű végeredmény.

Termelő gyakorlata: hobbi szint, szakmai és Grand Master termelőknek.

Használata: A generatív szakasztól a szüretig.

Adagolás: 1-4ml/L.

Összetevők: Bór kelát, Kalcium Amino kelát, Kalcium EDTA, Kalcium-nitrát, Kobalt kelát, Kobalt EDTA, Rézkelát, Réz EDTA, Di-kálium-foszfát, Vas kelát, Iron DPTA, Iron EDDHA, Iron EDTA, Magnézium EDTA, Magnézium-nitrát, Magnézium-foszfát, Magnézium-szulfát, Mangán kelát, Mangán EDTA, Molibdén kelát, Mono Kálium-foszfát, Kálium-nitrát, Kálium-szulfát, frakcionált növényi kivonatok szabadalmaztatott keveréke, Karbamid, Cink kelát, Cink EDTA.

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap

Kiszerelés (L)