Kategóriák
Partneroldalunk

TOP termékek
Kövess minket a Facebook-on!
Tanusítvány

Karbonsemleges weboldal

Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Látogató számláló
0
2
0
5
6
5
1
100% Garancia

100% Garancia

Valamennyi megvásárolt termékünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát ajánlunk.

 

Mi hiszünk az általunk forgalmazott termékekben, ezért a vásárlás során átvállaljuk a felelősséget Tőletek! Ha bármilyen okból nem lennél elégedett egy termékünkkel, a GreenLove minőségi garanciában 30 napon belül visszatéríti a teljes árát a vásárlási számla bemutatása ellenében, abban az esetben, ha a termék egyharmad részénél több nem hiányzik.

Termék részletek


Emóció 7.84 -1L

Kiemelt termék
Emóció 7.84 -1L
 • Emóció 7.84 -1L
6 900 Ft
Egységár: 6 900 Ft/L

 

Töltődj fel a téli hónapok előtt!

 

 

Rossz kedv? Erős allergia? Immunrendszer gyengesége?

 

Napi egy korty természetes segítség testednek-lelkednek a harmónikus működéshez.

Vegyed kezedbe az irányítást! Ne a betegségekről, kellemetlenségekről szóljon az életed! Ne depizz!

Emóció 7.84 - Harmóniában emberrel, természettel

 

Élőflórával - az emésztésünk, beleink egészségéért, a jó közérzetért, a megfelelő immunműködésért

Flavonoidokkal - az asztma, allergia ellen, az immunrendszer hibátlan működéséért

Antioxidánsokkal - az öregedés ellen, az egészséges szív- és érrendszerért

 

Tedd kosaradba az élőflórás, magas antioxidáns- és flavonoid tartalmú Emóció 7.84 táplálékkiegészítő italt, és fegyverezd fel szervezeted a betolakodók ellen!

Gyermekek, glutén allergiások és cukorbetegek is fogyaszthatják!

 

 • Össszetétel: cukornádmelasz, fekete ribizli, meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítménye, Effektív Mikororganizmusok: tejsavbaktériumok (Lactobacillus plantarum, Propionibacterium, Fraudemreichii, Lactococcus lactis), élesztőgombák (saccharonyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum).

  Csíraszám: 30 ml-ben 3×105  élő mikróba 

  TAK érték: 55,6

   

  Az összetevők ebben a táplálékkiegészítőben jótékonyan erősítik egymás hatását.

  Effektív mikroorganizmusok - élőflóra: Fotoszintetizáló- és tejsavbaktériumok, valamint élesztők olyan arányú keveréke, melyek segítségével a bélflóra egészséges működése visszaállítható, fenntartható. Az erjedés során keletkező  biológiailag aktív anyagok anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához. 

   

  Fekete ribizli, meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítmény - flavonoidok, antioxidánsok: immunerősítő, öregedésgátló, gyulladáscsökkentő, asztma- és allergiaellenes hatásuk már régóta ismert.

   

  Cukornádmelasz: magas vitamin- és ásványianyag tartalomú természetes édesítő.

   

  Az Emóció 7,84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a benne zajló élőflóra élettevékenység, az erjedés során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro – mezo - , és makro elemeket a szervezet számára, illetve fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

   

   

  Felhasználási útmutató:

  Ajánlott napi bevitel: 1-2  alkalommal, 20-30 ml, mely fogyasztható koncentrátum formájában, vagy 2 dl folyadékkal hígítva.

  Javasolt a ráhangolódás: az első héten napi 10 ml-rel kezdje, majd emelje az adagot.

  Gyermekeknek napi 5-10 ml.

  Ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget!

  A készítményben előforduló esetleges üledékképződés és szálasodás természetes folyamat.

  Az íz, illat aroma változhat, ez a folyamatos élettevékenységre, erjedésre utaló tulajdonság.

  Az Emóció 7,84-nek semmilyen káros mellék- és utóhatása nem ismert.  

  Az étrend-kiegészítő  nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

  A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód  és a belső harmónia megteremtése. Ne feledkezzen meg a folyadékpótlásról sem!


  Tárolási körülmények: eredeti zárt csomagolásban, +5 0C feletti hőmérsékletű fedett, sötét helyen.


   

   

   

  További információ:

  „Az emberi test legfőbb károsítója az aktív lekötetlen oxigén. Habár egyrészről az aktivált oxigén elpusztítja a testbe behatolt kórokozókat, így tehát elengedhetetlen az ember számára, másrészről, ha túl sok keletkezik belőle, nagy kárt okoz a sejtekben és a génekben. A szabad gyökű oxigén által előidézett oxidáció jelenti a testben az öregedést és a betegségek keletkezését. A növény leveleiben, a gyümölcsökben található flavonoidok csoportjához számos vegyület tartozik. Többek között a zöldség,   a gyümölcs, a mezei növények és a gyógynövények tartalmazzák ezeket és az a kémiai funkciójuk, hogy lekössék az aktivált oxigént, elősegítsenek különböző enzimtevékenységeket vagy gátolják azokat. Megkötik az aktivált oxigént, maguk ártalmatlan erőteljes antioxidánsok, melyek a semleges zsírok és a koleszterin lerakódását akadályozzák meg, a testet megvédik az erek és hajszálerek oxidatív károsodásaitól és az is ismert, hogy elősegíti a szív és agyi erek egészséges működésének fenntartását. Az immunitás azt a képességet jelenti, hogy a testbe kívülről behatoló anyagokat megtámadja, elhárítsa és adott esetben megsemmisítse. Ezt a képességet antioxidációs erőnek is tekinthetjük.

  A kiváló antioxidáns szedése az immunerők erősítésével jár együtt.” Shigeru Tanaka – Egészségesen és életerősen antioxidánsokkal: Az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához. 

   

   

  Az élőflórás fermentátumok emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatása:

  Az élő szervezetek szoros szimbiózisban élnek a Földön. A magasabb rendű élőlények az alacsonyabb rendűekre támaszkodva tudják fenntartani optimális életvitelüket. A természet a felépítési és lebontási folyamatokban aktívan használja fel a mikrobákat, vagyis a baktériumokat, penészeket, élesztőgombákat. (A vírusok általában nem mindig pozitív hatásúak ebben a körfolyamatban.) Ehhez természetesen szervesen kapcsolódnak a biológiai folyamatok katalizátorai, az enzimek, melyek nélkül a felépítési és lebontási (pl. az emésztési) folyamatok nem mennének normális úton végbe.

  Az enzimek és természetesen a mikrobák működéséhez megfelelő összetételű és arányú makro- és mikroelemekre van szükség. Ezért fontos a táplálékkal, folyadékkal bevitt fémionok minősége és mennyisége. A baktériumok közül meg kell különböztetni a patogéneket, melyek termékeikkel mérgező hatásúak a magasabb rendű élőlényekre. A nem patogének viszont szervesen hozzátartoznak táplálékainkhoz, a belső mikroflóránk normál működéséhez, nélkülük megbomlik a szervezet normál működése, hiánybetegségek, maradandó elváltozások léphetnek fel.
  Mivel az immunanyagok kb. 70 %-át a bélflóra termeli, ennek károsodása súlyosan veszélyezteti immunrendszerünk normális működését. Amennyiben a bélflóra megsérül, pre-, vagy probiotikus tejsavbaktériumokkal állíthatjuk helyre a normál működését.
  Az emberi szervezet emésztési rendszere jól felépített, alkalmas a növényi és az állati eredetű táplálékok tökéletes feldolgozására, hasznosítására. Évezredek óta fogyasztották a nyers-, vagy hőkezelt élelmiszerek mellett a fermentációval – különböző erjesztési módszerekkel előállított termékeket a Föld minden táján (savanyított termékek, alkoholos italok, stb.). Ezen folyamatok prebiotikumként segítették és erősítették (különösen járványok idején- savanyú káposzta magas C-vitamin tartalma) az ellenálló képességet. Ha azonban, - különösen az adalék és állományjavító anyagokat alkalmazó, mai élelmiszeripar esetén, - napjainkban, olyan táplálék jut az emésztési rendszerbe, amelyet a „védelmi rendszer” nem ismer fel, akkor un. hibás immunreakció léphet fel, mely komoly emésztőrendszeri gyulladásokat eredményezhet, mint például a Crohn-betegség.
  A mai élelmiszerek sok állományjavítót, mesterségesen előállított adalékanyagot tartalmaznak, melyek kiválthatják a fent említett emésztési gondokat.
  Az egészségünk megőrzése, a szervezet normál működésének elősegítése érdekében ma feltétlenül fontos a bélrendszer mikroflórájának megőrzése, védelme, vagy szükség esetén pótlása. Ehhez elsősorban a természetes fermentátumok élő mikroflórájával juthatunk el. A bifido-baktériumok, a különböző tejsavbaktériumok és élesztők segíthetnek a bélflóra helyreállításában, illetve az általuk előállított fementátumok szerves anyagainak és mikro-, makroelemeinek segítségével javíthatjuk a bélflóra helyes működését, regenerálódását.Az erjedés (fermentáció) során keletkező biológiailag aktív anyagok, antioxidáns tulajdonságúak. Az antioxidánsok elősegítik a sejtek szabad gyökök elleni védelmét, ezzel egészségünk megőrzését. Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fenntartásához.
  Az EMÓCIÓ készítése során kevert kultúrával dolgoznak, ahol a hasznos tejsavbaktériumok mellett a Saccharomyces cerevisiae élesztő is segíti a fermentációt, s az erjedés során képződő köztes termékek az emberi szervezet számára fontos alapkövekként, közvetlenül hasznosítható alapanyagokként szolgálnak a működéséhez. Az EMÓCIÓ készítményeket e feladatok megoldásában, prebiotikumként kívánják biztosítani a fogyasztónak a szervezet természetes egyensúlyának megteremtése érdekében. A legfontosabb feladat megelőzni a bajt, s sokkal nehezebb utólag kezelni. Céljuk a nádcukor melasz és a természetes mikroflóra kombinációval előállított termékeikkel elősegíteni az emésztési rendszer egyensúlyának megteremtését, az immunrendszer helyreállítását, vagy erősítését. Termékeik előállításával céljuk az volt, hogy az Emóció rendszeres fogyasztásával a bélflóra hasznos tejsavbaktérium, hasznos mikrobiális-készletét erősítsék. Az Emóció összetétele biztosítja, hogy ezen mikroflóra hasznosítható mennyiségben jut el rendeltetési helyére, a bél megfelelő szakaszába, s ott kifejtheti előnyös hatását. Ezen kívül természetes szerves sav-, cukor- és mikro-makroelem összetételével elősegíti a szervezet normál működéséhez szükséges anyagok bevitelét, pótlását.

 • Cikkszám
  753482
  Státusz
  Kiemelt termék    
  Tömeg
  1,2 kg/db
Webáruház készítés