Hesi PRO-Line Bloom Complex 1L

Cikkszám: 442076
Hesi PRO-Line Bloom Complex 1L
Hesi PRO-Line Bloom Complex 1L
Cikkszám: 442076
4 980 Ft
Egységár: 4 980 Ft/Liter

Hesi PRO-Line Bloom Complex 1L N.P.K.: 4-3-5

A Hesi Bloom Complex gazdag egyéb vitális anyagokban mint: aminosavak, vitaminok, melyek optimálisan segítik elő a növény fejlődését. Ennek eredménye a bőséges virágzás!
Emellett még pH-javítót is tartalmaz. Az öntözővíz pH szintjét enyhén savasra korrigálja. A növény az ilyen kissé savas körülmények között jobban fel tudja venni az adott tápanyagokat. Nem tartalmaz szükségtelen ballasztanyagokat, így a növény teljes mértékben fel tudja szívni. A nyomelemek szerves komplexben stabilizáltak, így minden pH-szint mellett felvehetők és stabilak maradnak addig, amíg a gyökerek felszívják őket. Sőt, a Hesi Bloom Complex-ben kétféle nitrogén is van: ásványi és szerves. Ezek mind együttesen tudják az EC szintet alacsonyan tartani amellett, hogy a tápanyagok hatékonyak és könnyen felvehetők maradnak. Ez az oka annak, hogy az egyéb adaléktípusoktól eltérően a Hesi tápanyagok adagolását nem szabad az EC értéktől függően kezelni.Garantált szerves anyag tartalom :

  • Nitrogén (N): 4%
  • Foszfor (P2O5): 3%
  • Kálium (K2O): 5%

Tartalmaz továbbá: magnézium, kalcium, szulfát, vas, mangán, cink, réz, bór, molibdén, kobalt,B1, B2, B6, B12 vitamint, növényi cukrokat és aminosavakat.

Alkalmazás: Teljes virágzási periódus alatt, öntözővízhez keverve.NE adagoljuk túl !

Adagolás: 5 ml/liter víz.

 

Tárolása sötét, hűvös helyen, gyermekek elől gondosan elzárva!

Használat előtt felrázandó! Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön!

Használat után alaposan mosson kezet!

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap