Hesi PRO-Line Bloom Complex 5L

Cikkszám: 206733
Hesi PRO-Line Bloom Complex 5L

Hesi PRO-Line Bloom Complex 5L

Cikkszám: 206733
9 990 Ft

Hesi PRO-Line Bloom Complex 5L N.P.K.: 4-3-5

A Hesi Bloom Complex gazdag egyéb vitális anyagokban mint: aminosavak, vitaminok, melyek optimálisan segítik elő a növény fejlődését. Ennek eredménye a bőséges virágzás!
Emellett még pH-javítót is tartalmaz. Az öntözővíz pH szintjét enyhén savasra korrigálja. A növény az ilyen kissé savas körülmények között jobban fel tudja venni az adott tápanyagokat. Nem tartalmaz szükségtelen ballasztanyagokat, így a növény teljes mértékben fel tudja szívni. A nyomelemek szerves komplexben stabilizáltak, így minden pH-szint mellett felvehetők és stabilak maradnak addig, amíg a gyökerek felszívják őket. Sőt, a Hesi Bloom Complex-ben kétféle nitrogén is van: ásványi és szerves. Ezek mind együttesen tudják az EC szintet alacsonyan tartani amellett, hogy a tápanyagok hatékonyak és könnyen felvehetők maradnak. Ez az oka annak, hogy az egyéb adaléktípusoktól eltérően a Hesi tápanyagok adagolását nem szabad az EC értéktől függően kezelni.Garantált szerves anyag tartalom :

  • Nitrogén (N): 4%
  • Foszfor (P2O5): 3%
  • Kálium (K2O): 5%

Tartalmaz továbbá: magnézium, kalcium, szulfát, vas, mangán, cink, réz, bór, molibdén, kobalt,B1, B2, B6, B12 vitamint, növényi cukrokat és aminosavakat.

Alkalmazás: Teljes virágzási periódus alatt, öntözővízhez keverve.NE adagoljuk túl !

Adagolás: 5 ml/liter víz.

 

Tárolása sötét, hűvös helyen, gyermekek elől gondosan elzárva!

Használat előtt felrázandó! Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön!

Használat után alaposan mosson kezet!