Hesi PRO-Line Coco 5L

Cikkszám: 716628
 Hesi PRO-Line Coco 5L
Hesi PRO-Line Coco 5L
Cikkszám: 716628
12 860 Ft
Egységár: 2 572 Ft/Liter

Hesi PRO-Line Coco 5L


A Hesi COCO nem egy A & B kiegészítő, hanem egy A+B, egy üvegben egyesített komponensekből álló készítmény.A Hesi Coco szerves eredetű és ásványi nitrogént is tartalmaz. A komplexek védelme érdekében benne minden nyomelem stabilizált, és a készítmény gazdag vitaminokban és más élettani szempontból a növekedéshez és a virágzáshoz is nélkülözhetetlen anyagokban. Így tökéletes egyensúlyt teremthetünk a rendszerben, és a mikroflóra is gyorsan ki tud benne alakulni. Lehetséges, hogy a Hesi Coco EC-szintje más kókuszháncs-talaj adalékhoz képest alacsonyabb, mert nem tartalmaz hozzáadott sókat, hisz az utóbbiak csak növelnék az EC-szintet és nincs tápanyagértékük (azaz, ballasztanyagok). Emiatt fontos, hogy adagoláskor a maximális 50ml/10l dózist ne haladjuk meg.

Garantált szerves anyag tartalom:

  • Nitrogén (N): 24%
  • Foszfor (P2O5): 21%
  • Kálium (K2O): 27%


Tartalmaz továbbá: magnézium, kalcium, szulfát, vas, mangán, cink, réz, bór, molibdén, kobalt, B1, B2, B6, B12 vitamint, növényi cukrokat és aminosavakat.

Alkalmazás: Teljes növényi periódus alatt (vegetáció és virágzás), öntöző vízhez keverve. Használható kókuszháncsos kultúrában.

Adagolás:

  • Vegetációs időszakban: 3ml / L
  • Virágzás alatt: 5ml / L


Tárolása sötét, hűvös helyen, gyermekek elől gondosan elzárva!
Használat előtt felrázandó! Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön!
Használat után alaposan mosson kezet!

 

Szállítási és fizetési információk

Átlagos szállítási idő: 2-6 munkanap