eMC Lime extra erős hatású probiotikus tisztítószer koncentrátum - 500ml-től

Cikkszám: 390904
eMC Lime extra erős hatású probiotikus tisztítószer koncentrátum - 500ml-től

eMC Lime extra erős hatású probiotikus tisztítószer koncentrátum - 500ml-től

Cikkszám: 390904
4 700 Ft
Egységár: 9 400 Ft/liter

Általános használatakor minimum 50 liter, vegyszermentes, probiotikus, extra erős tisztítószer készíthető belőle.

Allergiás vegyszerekre? Bőre nem bírja a takarítószereket?

Félti gyermekét, háziállatát takarítás közben?

Túl sok ideje megy el a háztartásra?

 

Változtasson! Cserélje le mérgezőanyagokat tartalmazó takarítószereit, vegyszermentes, környezetbarát eMC probiotikus tisztítószerekre! Az eMC Lime extra erős hatású probiotikus tisztítószer koncentrátum rendkívül takarékos. 

 

 

100% természetes, környezetbarát, állatkísérletektől mentes

Az EMC tanulmány

Kiszerelés (L):

Az eMC Lime extra erős hatású probiotikus tisztítószer koncentrátum a gyerekes családok, és a háziállatokat tartók kedvence. A lakása, háztartása bármely pontján bevetheti a probiotikus takarítószerek királynőjét: az extra erős hatású tisztítószer koncentrátum a nagy kiterjedésű és erősen szennyezett felületekre (akár üzemi konyhák, óvodák, iskolák stb.) kínál tartós, gyors és gyerekbarát megoldást. Természetes úton erjesztett koncentrátum, amely különböző mikroorganizmus-kultúrákból áll: EM és PDM-7. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztít és fényesít. Egyesíti a citrusolaj oldóerejét a mikroorganizmusok tisztítóerejével. A kezelt felületeken és lefolyócsövekben még a használat után is sokáig hat.

 

Összetevők: EM(Effektív mikroorganizmusok), PDM-7(bakteriális tevékenységet segítő természetes komponens), citrom- és narancskivonat, illóolajok (citrom, limette, narancs, fenyő) enzimek (lipáz, proteáz, amiláz), természetes eredetű cukornádmelasz.

 

 A probiotikus takarításról bővebben olvashatsz blogunkon.

ITT szerelmet vallottunk, ITT pedig nyugdíjaztuk a többnapos nagytakarítást.

 

Használati útmutató: Használat előtt forgassa át az üveget! Hígítás nélkül ne használja! A hígított oldatot használja el 10 napon belül!

  •     Szóróflakonba: 1:100 arányban vízzel hígítsa fel, permetezze a felületre, majd minimum 5 percet hagyja hatni, és puha ronggyal törölje fel!
  •     Felmosóvödörbe: 1:1000 arányban hígítsuk fel vízzel.

eMC Lime extra erős hatású probiotikus tisztítószer koncentrátum használata a mellékhelységekben:

 

Fürdőkád, csapok, zuhanyrózsa, zuhanytálca, WC tisztítása: Szórófejes flakonban hígítsa a tisztítószert 10ml koncentrátumhoz adjon 1 liter vizet! Spriccelje át alaposan a tisztítani kívánt felületeket, majd várjon minimum 5 percet, az organikus hatás eléréséhez! Végül tiszta puha ronggyal, vagy papírtörlővel alaposan törörlje át! Makacs szennyeződés, lerakódás esetén növelje a koncentrátum arányát a vízben, és hagyja hatni tovább!

 

 

WC állandó fertőtlenítése, szagtalanítása, tisztántartása: A tartályba naponta öntsön minimum 10-20 ml koncetrátumot! 

 

Tükör, csempe, járólap tisztítása, fényesítése: Átlagos szennyeződésük esetén mindössze 1-5 ml koncentrátumot adjon 1 liter vízhez. Szórófejes palackból, vagy vödörbe mártogatva vigye fel a hígított tisztítószerét a tükörre, csempére vagy járólapra, és várjon minimum 5 percet, majd törölje át tiszta, puha, száraz ronggyal, vagy papírtörlővel. A járólap esetében is javasolt feltörölni a gyönyörű, egyenletesen csillogó hatás érdekében.

 

A felmosóvizet bátran öntse bármelyik lefolyóba!

 

Tudta? Hogy a felmosóvíz használatával, majd kiöntésével a háztartásban és a vízelvezető rendszerben kedvező mikroklíma alakul ki, így megszűnnek a kellemetlen szagok és lerakódások. A folyamat során az eMC-ben lévő mikroorganizmusok olyan környezetet teremtenek, amely a csövekben, lefolyókban dolgozó speciális szervezetek számára ideális. Emésztőgödör esetén a háztartásban használt eMC tisztítók elősegítik a tisztulási folyamatokat. Vigyázzunk együtt Földünkre, vizeinkre!

 
 

Az eMC Lime extra erős hatású probiotikus tisztítószer koncentrátum használata a konyhában:

 

Páraelszívó: Megakadályozhatja a zsír és a beleragadó por lerakódását, ha rendszeresen használja az extra erős tisztítószer 10ml – 1liter vízben oldatot. Szórófejes flakonból spriccelje rá; várjon minimum 5 percet, majd törölje át nedves szivaccsal, végül törölje szárazra és ragyógóra egy puha tiszta ronggyal! Első használatkor, látható lerakódás esetén ismételje meg a műveletet, vagy növelje a koncentrátum arányát a hígított oldatban! Rendszeres használat esetén már elég lesz a bespriccelés után 5 perccel puha, száraz ronggyal áttörölni az elszívót.

 

 

Csempe, csap, mosogató edény: Átlagos szennyeződésük esetén mindössze 1-5 ml koncentrátumot adjon 1 liter vízhez. Szórófejes palackból, vagy vödörbe mártogatva vigye fel a hígított tisztítószerét a csapra, csempére vagy mosogató edényre, és várjon minimum 5 percet, majd törölje át tiszta, puha, száraz ronggyal, vagy papírtörlővel. Erős zsíros lerakódás esetén növelje a koncentrátum arányát 10 ml-re a hígított oldatban.

 

Tudta? Hogy a probiotikus tisztítószerekkel való takarítás megpecsételi a felszínt, és újraképződő mikroorganizmusokkal népesíti be. Minél gyakrabban takarít vele, annál egyszerűbbé válnak a mechanikus tisztítási folyamatok, és kevesebb szennyeződés keletkezik (pl. esőcseppek vagy kosz az üvegfelületeken, por nagy felszíneken stb.), így a takarítás ideje is lerövidül. Maradjon ideje Önmagára is!

 

 

Mosogatás: Szennyeződés típusától függően 10-100ml tisztítószer koncentrátumot 1 liter vízhez. Szórófejes flakonból spriccelje a piszkos edényekre, hagyja hatni minimum 5 percig, öblítse le, és törölje fényesre! Áztatásos mosogatási technika esetén adjon 1-5 ml koncentrátumot az áztatóvízhez literenként; áztassa be edényeit, majd a szokásos módon fejezze be a mosogatását! Garantáltan olyan tányérokból fognak enni, melyeken semmilyen vegyszer nyoma nem található.

 

Tűzhely és más konyhai berendezés, főzőlap, vágódeszka: Szennyeződés típusától függően 10-100ml tisztítószer koncentrátumot 1 liter vízhez. Szórófejes flakonból spriccelje a piszkos edényekre, hagyja hatni minimum 5 percig, öblítse le, és törölje fényesre száraz puha ronggyal! Használja bátran a főzőlap tisztán tartására is! Konyhája tiszta, egészséges, higiénikus lesz, vegyszernyomok nélkül.

 

Hűtőszekrény, konyhaszekrények, bútorok: Tárolja élelmiszereit, eszközeit tiszta, szagtalan hűtőszekrényben, és élősködő mentes (hangya, moly, zsizsik, atka) portalan konyhaszekrényben! Hígítson 10ml koncentrátumot 1 liter vízbe, és szórófejes flakonból fújja a felületre, várjon 5 percet, és törölje át. Zsírosabb, makacsabb szennyeződés esetén vizes szivaccsal törölje át, majd száraz, puha ronggyal. Rendszeres használat, vagy kevesebb szennyeződés esetén törölje a várakozási idő leteltével, száraz, puha ronggyal fényesre a felületet!

 

 

Kiszerelés (L)
0,5 L
Cikkszám
390904
Tömeg
600 g/db