eMC probiotikus textiltisztító koncentrátum - 500ml-től

Cikkszám: 749962
eMC probiotikus textiltisztító koncentrátum - 500ml-től

eMC probiotikus textiltisztító koncentrátum - 500ml-től

Cikkszám: 749962
5 950 Ft
Egységár: 11 900 Ft/liter

Az eMC probiotikus textiltisztító koncentrátum rendkívül takarékos minimum 50 liter mosószer készíthető belőle.

Utál teregetni, mert minden fakó és szürke?

Fehér mosószerfoltok bosszantják nap, mint nap?

Vasalnia kell mindent, hogy fertőtlenítsen?

 

Változtass: Cseréljd le mérgezőanyagokat tartalmazó mosószereid,

vegyszermentes, környezetbarát eMC probiotikus tisztítószerekre!

 

 

100%ban természetes, környezetbarát, állatkísérletektől mentes

Kiszerelés (L):

Tudta, hogy két kézzel szórja a pénzt minden hagyományos mosáskor? Túl sok mosószert használ, így hamarabb tönkre mennek ruhái, és a bőrének is csak árt vele. Nem beszélve a Földünkről. Az eMC probiotikus textiltisztító koncentrátum kellemes, friss illatot biztosít ruháinak. A textil mélyébe hatolva, vegyszerek nélkül semlegesíti a szagokat, és távolítja el a szennyeződéseket. Más természetes tisztítószerek (pl.:mosószóda, mosódió) hatását fokozza. Kíméletes az anyagokkal. Tegye a kosarába, és nemsokára a kedvenc házimunkája a teregetés lesz: hosszantartó, élénk színek és vakító fehérség vegyszerek nélkül!

 

 

Összetétel: Olaj- és zsíroldó Effektív Mikroorganizmusok, citrom és narancskivonat, illóolajok (citrom, lime, narancs, citromfű, fenyő), organikus cukornádmelasz.

 

Használati útmutató: Használat előtt óvatosan forgassa át! Hígítás nélküli alkalmazása NEM ajánlott. A hígított oldatot 10 napon belül javasolt elhasználni.

 

Makacs szennyeződések esetén egy szórófejes flakonban hígitsunk tiszítószert vízzel 10ml-1liter arányban; majd fújjuk be a szennyezett részt, amíg a textil nedves nem lesz, majd hagyjuk állni 10 percet! Ezután mosógépben mossuk ki!

 

Kézi mosáskor ajánlott hígítási arány: 1-10ml koncentrátum, 1 liter vízhez. Mosás előtt fújjuk át a ruhákat a szórófejes flakonban hígitott tisztítószerrel, majd hagyjuk állni 5-10 percet, ezután mossuk ki!

 

Gépi mosáskor: töltsünk 5ml kocentrátumot az adagolóba; illetve erősíthetjük meglévő mosószereink hatását, ha 10 ml higított koncentrátumot adunk a mosószerhez. Vagy fújkodjuk át alaposan, nedvesre mosás előtt a szennyest higított mosószerrel, és futassunk le egy mosást mosószer nélkül.

 

Tudta? Hogy az eMC probiotikus textiltisztító koncentrátum környezetbarát termék, hiszen az alacsony dózisok rendkívül gazdaságossá teszik, például a kevesebb csomagolóanyag által. Valamint kíméli a vizet, mivel nem keletkeznek kémiai maradványok a környezetben – annak ellenére, hogy a mikrobiológiai tisztítószer kifejti hatását.

Kiszerelés (L)
0,5 L
Cikkszám
749962
Tömeg
600 g/db